11月21日(木) 今日のやちむん

test

11:00〜18:00 Openしています。

昨日は寒かったですね〜。
練馬でも気温が一桁。
雪の降っている地域があるから、寒い寒いっていうのは
まだまだかもしれないですが💦💦💦

エアコンにホットカーペット、こたつに敷き毛布。
重ね着4枚‼️
ホットカフェ・オ・レにクリームシチュー!
冬の定番全部やりました。。

急激な気温低下についていけない今日この頃の私💦💦

今日のうつわは関谷さんの7寸皿。

個展まで毎日、関谷さん三昧でお届けしたいと思います🤗

ちなみに私のカフェ・オ・レは
シナモン、カルダモン、ジンジャー、クローブ達たっぷりに黒蜜も入れたチャイみたいなカフェオレです。

・関谷秀男・関谷秀男展・うつわ屋よんなーよんなー・うつわ屋・器・うつわのある暮らし・うつわ好き・やちむん・琉球ガラス・東京やちむん・東京琉球ガラス・練馬区

Thursday, November 21

Open from 11:00 to 18:00.

It was cold yesterday.
The temperature was in single digits even in Nerima.
There are areas where it's snowing, so it's still not that cold yet💦💦💦

Air conditioner, heated carpet, kotatsu and blanket.
Four layers of clothes‼️
Hot cafe au lait and cream stew!
I did all the winter staples.

These days I can't keep up with the sudden drop in temperature💦💦

Today's dish is Sekiya's 7-inch plate.

I'll be bringing you Sekiya-san every day until my solo exhibition🤗

By the way, my cafe au lait is a chai-like cafe au lait made with plenty of cinnamon, cardamom, ginger, and cloves, and brown sugar syrup.

#SekiyaHideo#SekiyaHideoExhibition#UtsuwayaYonnaYonna#Utsuwaya#Utsuwaya#LifeWithUtsuwaya#UtsuwayaLover#Yachimun#RyukyuGlass#TokyoYachimun#TokyoRyukyuGlass#NerimaWard

スキル

投稿日

2024年11月21日

オンラインショップはこちら